Foldeporter

Norport Duo Foldeport

Driftsikker og effektiv foldeport

Norport Duo foldeport er en driftsikker og effektiv foldeport med lave vedlikeholdskostnader. Porten er konstruert så man får utnyttet full bredde og høyde i åpningen.

Porten er isolert med høykvalitets miljøvennlig, freonfri polyurethanskum og drar derfor nytte av samme isoleringen som en ellers finner i sandwitch-porter. Panelene (57mm tykke) er dekket av galvaniserte og lakkerte stålplater for en rustfri og solid port. Avstand mellom port og tak bør være minst 140mm (alternative løsninger finnes) og avstand mellom port og vegg bør være minst 100mm på grunn av portens innfestning.

Samtlige gangjern er smørefrie, mellomgangjern er innebygd av estetiske hensyn eller for praktiske formål. Lister av klimabestandig EPDM-gummi, børstelist i overkant og beskyttelseslist i foldedeler. PVF2 polyesterlakk valgfri i 8 std. farger utvendig/innvendig, spesialfarger mot tillegg.

Kan komplimenteres med

  • Gangdør i portblad, event. separat gangdør i ditto design
  • Vinduer i forskjellig mål, form og plassering
  • Side/overfelt i ditto design som port
  • Portseksjon som kan åpnes separat (180 graders åpning mulig)

Motorisert eller manuell utførelse

Leveres valgfritt i motorisert eller manuell utførelse. På grunn av portbladets lave vekt er manuell foldeport lett å manøvrere og gunstig ved lav åpningsfrekvens. Ved mer enn 10 åpninger pr. dag, er det ofte en ide å velge motorisert utførelse. Automatikken kan om ønskelig leveres med automatisk steng, noe som minsker åpningstiden vesentlig. Motoriserte porter kan leveres med en rekke tilleggsutstyr, ta kontakt for mer informasjon!

Norport Due Foldeport har lav UP-verdi som ligger mellom 0,9 og 1,3 W/m2 grader C. Bytt ut en gammel port, 10 år eller eldre med UP-verdi 1,0 W/m2 grader C, og man kan senke energiutslippet med ca 40.000-45.000 kWh pr. år.