Service

Vi holder oss oppdatert om Coronavirus / COVID-19, gjennom medie- og bransjeforeninger.
NASSAU Door følger anbefalingene fra myndighetene og tar alle de forholdsreglene som muligt.
Vi jobber etter et føre var-prinsipp og ønsker å beskytte kunder, samarbeidspartnere og våre egne ansatte.

Service og oppfølging

Selv med porter av beste kvalitet har man i perioder behov for service og vedlikehold.

Når du handler hos oss er du sikret service på det høyeste nivå – i hele portens levetid. Vi har også spesielle supportavtaler som gir deg 24-timers på-stedet service.

Vi gjør oppmerksom på at vi utfører service på alle porter og portprodukter – også porter levert av andre aktører på markedet. Har dere et bygg med flere ulike portmerker kan våre dyktige og erfarne teknikere med sin enkle tilgang til reservedeler reparere og vedlikeholde de fleste typer porter. Ved hjelp av en servicekontrakt med Monteringsservice AS Norport kan du holde driftskostnadene på dine porter nede.

Vi har 24-timers service: Ring 32 16 13 12 hele døgnet!

Serviceavtaler

Akuttservice

I dagens tøffe miljø og hardhendte håndtering må porter daglig tåle store belastninger. Slike belastninger kan føre til at en port trenger akutt service.

I slike situasjoner er det godt å vite at Monteringsservice AS Norport har 24-timers servicevakt 7 dager i uken. Ved å ringe vårt sentralbord blir du automatisk viderekoblet til vakthavende.

Vår akuttservice – din trygghet!

Vedlikeholdsservice

For å unngå driftsstans i dine porter anbefaler vi vår vedlikeholdsservice. Vårt rullende serviceverksted reiser rundt i hele Norge for løpende vedlikehold hos våre kunder.

For selv om våre porter er konstruert for lite vedlikehold er det ikke til å unngå at hard slitasje, skader og tidens tann gjør det nødvendig med litt vedlikehold. Fast vedlikehold for å beskytte portenes gode egenskaper er en bra forsikring for lang levetid, god økonomi og sikker funksjon!